donderdag 10 september 2009

Vrijwilligers crew gezocht voor festival Discovery09

Discovery 09 zoekt crew!

Discovery 09 is a party night with food for thought. Ofwel een goed feest met inhoud, waar alles draait om de kick van nieuwe dingen ontdekken. Dit jaar zal Discovery 09 plaatsvinden op vrijdag 25 september 21.00 – 04.00 uur in NEMO, Amsterdam.

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang en wordt de laatste hand gelegd aan de programmering. Net als vorig jaar belooft het een leuk, gevarieerd en interessant programma te worden met oa C-Mon en Kypski, VJ Max Hattler, World of Warcraft spelen met Alphagolven, Tinkebell die vertelt over haar nieuwste project en ook Victoria Koblenko die een 20 PK praatje verzorgt.

Om Discovery 09 weer tot een groot succes te maken zijn we nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die aan dit event willen meewerken. Er is hulp nodig bij promotie, artiestenbegeleiding, opbouw en werkzaamheden op de avond zelf. Als vrijwilliger krijg je uiteraard gratis toegang (voor jezelf en iemand anders), eten en drinken, een Discovery 09 t-shirt, maar bovenal een geweldige ervaring met een groep enthousiaste mensen en de kans om eens op een andere manier aan wetenschapscommunicatie te doen.

Dus, vind je het leuk om Discovery van achter de schermen mee te maken, ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en wil jij je eigen steentje bijdragen aan een onvergetelijke avond? Mail dan naar Arda Kroesen, de vrijwilligers coordinator, via arda@verydisco.org

Geen opmerkingen: