donderdag 10 september 2009

Relevante websites en oproep Technarte



In onze mailbox verscheen het bericht dat je je weer aan kunt melden voor het geven van een presentatie, of het laten zien van je (kunst)werk op Technarte 2010 (zie www.technarte.org).Technarte is een jaarlijkse internationale conferentie op het gebied van kunst en technologie die de grootste en interessanste wil zijn op dit gebied. Kunstenaars, wetenschappers, galeriehouders, museummedewerkers, fondsen, overheid: alles komt hier naar toe. Big plus: it's in Spain!

Voor wie geinteresseerd is in meer van dit soort evenementen: hou ook eens de website van www.artscatalyst.org in de gaten. The Arts Catalyst is een aan TAGC verwante organisatie in London die ook vaker grote internationale evenementen met spraakmakende sprekers en kunstenaars organiseert. Check it out!

Voor wie ook nog wil weten wat er in New York gebeurt op het terrein van Science & The Arts: schrijf je in voor de gelijknamige nieuwsbrief via http://web.gc.cuny.edu/sciart/ (rechts in de balk). Zo kwam ik erachter dat er in oktober in New York een leuk festival wordt georganiseerd, het Imagine Science Film Festival (imaginesciencefilm.com). Handig en fijn om te weten als je binnenkort een tripje naar the Big Apple gaat maken!

Geen opmerkingen: