donderdag 30 april 2009

ArtScience Festival in Leiden



Op 19 juni organiseert The Arts & Genomics Centre in Scheltema in Leiden een ArtScience festival! Het festival heet SOWOHLALSAUCH. Op www.artsgenomics.nl kun je het programma downloaden en een kaartje bestellen. De kaartjes zijn supergoedkoop (5 euro!) dus grijp je kans voor een uniek avondje uit in Leiden!

Waarom organiseert TAGC dit festival? In de eerste plaats is het een feestelijke manier om te vieren dat TAGC dit jaar 5 jaar bestaat. Dat willen we graag met iedereen vieren, met nieuwe vrienden en oude bekenden, met kunstenaars, wetenschappers en filosofen. Daarnaast wil TAGC zichzelf ook graag profileren onder een breed publiek van geinteresseerden. Dat doen we met een gevarieerd programma, waarmee we mensen, behalve ze een interessante en leuke avond te bezorgen, ook aan het denken proberen te zetten over de relatie tussen kunst en wetenschap, en over de rol van wetenschap in onze samenleving.

Wat kun je verwachten? In ieder geval geweldige art performances, muziek, boeiende gesprekken, stand up philosophers en de premiere van een Amerikaanse film, 'Naturally Obsessed, the Making of a Scientist'. Bekijk het programma op www.artsgenomics.nl !!!

Geen opmerkingen: