woensdag 20 januari 2010

Aanmelden BioArt Honours Class voor 1 maart!



Yey, van april tm juni wordt er aan de Universiteit Leiden weer een BioArt Honours Class georganiseerd! Een van de weinige mogelijkheden in Nederland om eens aan de BioArt te snuiven en je handen nat te maken in het lab!

Dit jaar ligt het hele programma in handen van de wereldberoemde BioArt kunstenares Marta de Menezes. Beter kan het bijna niet: behalve aardig is Marta (hierboven tijdens het space dinner van Boo Chapple tijdens Festival Key of Life in Leiden vorig jaar)ook bijzonder vaardig in het lab, en een goede lerares.

De cursus (in het Engels, met veel verplichte literatuur) is bedoeld voor excellente studenten die het Honours Class programma van de Universiteit Leiden volgen. Het gaat dan om studenten met hele goede cijfers, die interesses en behoeftes hebben die verder gaan dat wat hun hoofdstudie hun kan bieden. Maar! Er zijn ook een paar plaatsen beschikbaar voor goede design- en kunstacademie studenten (3e jaars en hoger) en jonge afgestudeerde kunstenaars of designers. De cursus is gratis, maar wie mee wil doen moet dit wel motiveren in 500-1000 woorden! Wil je meedoen of ken je iemand die dit geweldig zou vinden? Reageer voor 1 maart door een mail met je motivatie te sturen naar Prof. Rob Zwijnenberg: r.zwijnenberg@hum.leidenuniv.nl .

Geen opmerkingen: